Weekbrief
06-12-2018
In deze nieuwsbrief
sint op boot-25.jpgGisteren is Sinterklaas met zijn Pieten bij ons op school langsgekomen. Wij hebben hem met elkaar toegezongen en hij is ook in alle klassen op bezoek geweest. Het was een prachtig feest!
 
kerststal-25.jpegDit jaar vieren we het kerstfeest met alle kinderen en ouders in de Scheppingskerk op donderdag 20 december van 18.30 – 19.30 uur. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn! 
Op school zijn de eerste voorbereidingen al gestart. Er worden liedjes geoefend, er wordt geluisterd naar het kerstverhaal en natuurlijk zijn alle klassen druk bezig met het oefenen van het kerstspel voor in de kerk. Wij zien u graag op 20 december!
 
download-25.jpgVoor de ouders van groep 8 is er op dinsdag 11 december tussen 19.30 uur een informatieavond over de overgang naar het voortgezet onderwijs. De bijeenkomst duurt ongeveer tot 20.30 uur.
 
 
kerstboompje-25.gifVan donderdag 13 tot zondag 16 december vindt weer de Kerstafette van Leiderdorp plaats. Er is van alles te doen en te beleven voor jong en oud. 
Er is ook een speciaal cultureel kinderprogramma waaraan uw kind kan meedoen. 

Meer informatie vindt u hieronder of op www.kerstafette.nl

De school kort en bondig

Schoolgids

Actueel

 

 

Vaak bezocht
Kalender
Schooltijden
Vakantierooster
Weekbrief
Nieuwe ouders

 

 


 

 

 

 

 

PCB Regenboog 
Marjoleintuin 58
2353 PL Leiderdorp
071 - 5893813

regenboog@pcboleiderdorp.nl

directeur: Roel Sarneel

plv. directeur: Birgit de Winter