Actueel

Een nieuw schoolplein!

Afgelopen vrijdag hebben we met elkaar officieel een punt gezet achter de grote opknapbeurt van ons schoolplein. Het resultaat mag er zijn!

 

Vanaf de tekentafel van Fanni, via inbreng van leerkrachten en leerlingen, vele stemmen bij het Wensenfonds, hulp van (groot)ouders en het harde werk van eenieder die erbij betrokken is geweest, kijken we met enorme trots naar buiten. De Regenboog had al een indrukwekkend groot plein op een mooie groene locatie, maar heeft nu ook - met afstand! - het mooiste en leukste schoolplein in de wijde omtrek. 

 

Wethouder Willem Joosten keek vol bewondering rond en gaf aan vereerd te zijn de laatste steen in het plein te mogen slaan. Dat dit gebeurde met een speciale 'Regenbooghamer', die via al onze leerlingen bij de wethouder belandde, maakte het nóg specialer. 

 

"´t Is een heel gezellig schoolplein en hij is voor iedereen", zongen we enthousiast. Daar is geen woord van gelogen. We zullen met heel veel plezier gebruik blijven maken van ons geweldige, verkeersvriendelijke, officieel rookvrije en helemaal voltooide plein! Komt u ook eens kijken?

 

 

16 aprilLees verder
Hij staat!

Onder toeziend oog van onze nieuwsgierige leerlingen, is het gewenste speeltoestel voor de bovenbouw vandaag geplaatst. Nog even het gestorte beton laten drogen en dan wordt volgende week het lange wachten eindelijk beloond!

 

 

5 aprilLees verder
Speeltoestel bovenbouw

Het voorjaar nadert, de nieuwe plantjes beginnen langzaam te groeien en binnenkort zien we pas echt hoe mooi ons schoolplein na de opknapbeurt geworden is. Maar...er ontbreekt nog iets!

Vaak hebben we gesproken over een klimtoestel voor de bovenbouw. Binnenkort wordt deze wens eindelijk werkelijkheid! We hopen nog dít schooljaar een nieuw toestel te kunnen plaatsen. Welke het wordt, is een lastige keuze. Daar hebben we de hulp van groep 5, 6, 7 en 8 bij nodig! De kinderen van de midden- en bovenbouw mogen deze week stemmen wat voor moois er over een aantal weken op 'hun' deel van het plein zal komen. Een lastige keuze, waar zij al flink over aan het nadenken zijn! 

11 februariLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren