Home

Laatste nieuws

Warm!

Wat was het warm buiten deze week! Gelukkig hebben wij op school onze conciërge meester Martjal, met zijn eigen 'tropische zomerbar'. Limonade, ijswater en raketjes met een vrolijk deuntje erbij..!

 

warm

Een nieuw schoolplein!

Afgelopen vrijdag hebben we met elkaar officieel een punt gezet achter de grote opknapbeurt van ons schoolplein. Het resultaat mag er zijn!

 

Vanaf de tekentafel van Fanni, via inbreng van leerkrachten en leerlingen, vele stemmen bij het Wensenfonds, hulp van (groot)ouders en het harde werk van eenieder die erbij betrokken is geweest, kijken we met enorme trots naar buiten. De Regenboog had al een indrukwekkend groot plein op een mooie groene locatie, maar heeft nu ook - met afstand! - het mooiste en leukste schoolplein in de wijde omtrek. 

 

Wethouder Willem Joosten keek vol bewondering rond en gaf aan vereerd te zijn de laatste steen in het plein te mogen slaan. Dat dit gebeurde met een speciale 'Regenbooghamer', die via al onze leerlingen bij de wethouder belandde, maakte het nóg specialer. 

 

"´t Is een heel gezellig schoolplein en hij is voor iedereen", zongen we enthousiast. Daar is geen woord van gelogen. We zullen met heel veel plezier gebruik blijven maken van ons geweldige, verkeersvriendelijke, officieel rookvrije en helemaal voltooide plein! Komt u ook eens kijken?

 

 

Hij staat!

Onder toeziend oog van onze nieuwsgierige leerlingen, is het gewenste speeltoestel voor de bovenbouw vandaag geplaatst. Nog even het gestorte beton laten drogen en dan wordt volgende week het lange wachten eindelijk beloond!

 

 

Kalender

<< August 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
       
2930311234
       
567891011
       
12131415161718
       
19202122232425
       
2627282930311

Onze school

foto blok 2

Leerlingen

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences