Kinderopvang

Voor- en naschoolse opvang

FloreoKids verzorgt voor- en naschoolse opvang in ons gebouw. FloreoKids (voorheen SKL) is een maatschappelijk betrokken kinderopvangorganisatie met locaties in Leiderdorp, Hoogmade en Leiden. In het gebouw van de Regenboog zit afdeling De Duikboot. Enthousiaste en deskundige pedagogisch medewerkers zijn daar betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen.

De buitenschoolse opvang bestaat uit voorschoolse opvang, naschoolse opvang én vakantieopvang. Voorschoolse opvang vindt plaats vanaf 7.00 uur. De kinderen ontbijten met elkaar en hebben daarna nog kort de tijd om te spelen.

Naschoolse opvang is uit school tot 18.30/19.00 uur. Er is een afwisselend activiteitenprogramma, afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Uiteraard is er ook ruimte om na een drukke schooldag even lekker niets te doen.

Tijdens alle officiële basisschoolvakanties is de opvang de hele dag open en worden er regelmatig uitstapjes gemaakt. FloreoKids biedt ook opvang op de roostervrije dagen van school.

Neemt u gerust contact op met Floreokids om de mogelijkheden voor u te bespreken. Ook bent u van harte welkom een kijkje te nemen op de locatie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van FloreoKids.

 

Tussenschoolse opvang

Wat betreft de tussenschoolse opvang, is sprake van het zogenaamde ‘collectief overblijven’. De kinderen blijven in beginsel allemaal over op school en eten met de leerkracht in de klas. Onder toezicht van de medewerkers van LunchtijdLeiderdorp kunnen de kinderen voor of na het eten buitenspelen. Voor dit schooljaar bedragen de kosten hiervoor € 125 per kind per jaar. Vanaf het derde kind uit het gezin is het overblijven kosteloos.

De administratieve organisatie van de tussenschoolse opvang ligt bij de Regenboog. 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences