Een nieuw schoolplein!
16 april 2019 15:21

Afgelopen vrijdag hebben we met elkaar officieel een punt gezet achter de grote opknapbeurt van ons schoolplein. Het resultaat mag er zijn!

 

Vanaf de tekentafel van Fanni, via inbreng van leerkrachten en leerlingen, vele stemmen bij het Wensenfonds, hulp van (groot)ouders en het harde werk van eenieder die erbij betrokken is geweest, kijken we met enorme trots naar buiten. De Regenboog had al een indrukwekkend groot plein op een mooie groene locatie, maar heeft nu ook - met afstand! - het mooiste en leukste schoolplein in de wijde omtrek. 

 

Wethouder Willem Joosten keek vol bewondering rond en gaf aan vereerd te zijn de laatste steen in het plein te mogen slaan. Dat dit gebeurde met een speciale 'Regenbooghamer', die via al onze leerlingen bij de wethouder belandde, maakte het nóg specialer. 

 

"´t Is een heel gezellig schoolplein en hij is voor iedereen", zongen we enthousiast. Daar is geen woord van gelogen. We zullen met heel veel plezier gebruik blijven maken van ons geweldige, verkeersvriendelijke, officieel rookvrije en helemaal voltooide plein! Komt u ook eens kijken?

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren